Biftek Brela
Na daleko poznat specijalitet konobe Galinac je biftek Brela.
Svakodnevno nabavljamo svježe juneće meso koje nakon tražiranja lagano stisnemo na jednaku debljinu te ga solimo,paprimo i stavljamo u pajc.Biftek mora ostati najmanje dva dana u pajcu.
Porcija bifteka je 250 g.
Pri pripremi bifteka punimo sa četiri različite vrste sira i pršutom koji prethodno zapečemo na
gradelima.
Preporuka je da biftek bude srednje pečen.
Za biftek je potrebna jako dobar žar da bi bio kvalitetno ispečen.
Uz biftek Brela serviramo svježe kuhano povrće na maslacu i umaku od svježih gljiva.
Uz biftek Brela imamo još desetak drugih vrsta bifteka sa različitim umacima i prilozima.
Sastojci: Juneći biftek, četiri vrste sira, sol, papar, malo pršuta.
Komentari
Trenutno nema komentara.
Ostavite komentar